- 1/2 kg filetów śledziowych
- 2 łyżki cukru
- 1/4 szklanki oleju
- 3 łyżki octu
- 3 -4 średnie cebule
- ok 200 g koncentratu pomidorowego
- 5 ziela angielskiego
- 3 liście laurowe
Etykiety
- Awokado
- Boże Narodzenie
- Ciasta bez pieczenia
- Ciasta i desery
- Ciasteczka i babeczki
- Coś do chleba
- Dania z makaronem
- Dieta dr Dąbrowskiej
- Dodatki do dań głównych
- Drób
- fasolka szparagowa
- Grill
- Indyk
- Inne mięsa
- Karnawał
- Koktajle-lemoniady- smoothie
- Mięso królika
- Moje kampanie
- Nalewki
- Pieczywo
- Placuszki
- Potrawy z ziemniaków
- Przekąski i przystawki
- Przetwory
- Przyprawy Galeo
- Różne
- Ryby
- Sałatki
- Smaki Natury
- Surówki
- Tarka i Miarka
- Tradismak
- Warzywa
- Wędlina domowa
- Wielkanoc
- Wieprzowina
- Zdjęcia czytelników
- Zupy
poniedziałek, 21 grudnia 2015
ŚLEDZIE PO KASZUBSKU WG MAGDY GESSLER
Nadrabiam zaległości,więc kolejny pyszny przepis na śledzika...tym razem w pysznej słodko - kwaśnej marynacie.Takie śledzie z powodzeniem możemy przechowywać w lodówce ok 3 tygodni.Przepis lekko zmodyfikowałam
Składniki:
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz